De verkiezingen komen eraan

Binnen afzienbare tijd is het 8 oktober. Vergeet vooral niet op te staan, het kan je veel geld kosten als je niet gaat stemmen. En ook de bijzitters mogen niet vergeten af te komen. Er wordt gemeld dat men streng zal optreden en sanctioneren.

Natuurlijk staan de kranten vol van verkiezingsnieuws. Zo heeft Gazet van Antwerpen een reeks interviews met de lijsttrekkers in de districten. En ook op de Merksemse webgazet vindt je een interview met lijsttrekker Koen De Kock. Ga naar Merksem.net, klik links op het scherm op het verkiezingslogo en kies dan voor lijsttrekkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.