De lijn zet een interventieteam in

Het begint eindelijk door te dringen bij de mensen van de Lijn!

Het idee van op voorhand een ticket te kopen stoort mij niet zo hard, maar het feit dat de helft van de automaten al (heel) lang defect zijn des te meer. En aangezien de bestuurders (met alle respect) met een uiterste vriendelijkheid kaartjes verkopen op de tram (sarcastisch bedoelt) maakt het er niet aangenamer op. Maar nu gaat de lijn opnieuw een interventieteam oprichten om al de automaten te maken.

Bedankt, dit zal ons veel ergernis uitsparen.

Maar als jullie toch bezig zijn, kunnen jullie er ook voor zorgen dat de automaten geld teruggeven? Ik heb nl. nooit gepast geld op zak en dan kost het me meer dan een kaartje te kopen op de tram/bus. Wie zegt trouwens dat ik kleingeld op zak heb. Dat moet toeval zijn als dat het geval is. Meestal steekt dit in de parkeerautomaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.