BEDANKT!

Gewonnen !

Ja we hebben het gehaald! Als je het zo wilt noemen natuurlijk. We zijn de grootste partij en we komen waarschijnlijk mee in de regering. Het waren drukke dagen zo net voor de verkiezingen. Zelf kwam ik niet op, maar in Merksem heb ik toch enkele duizenden folders, flyers en boekskes in de bussen gestoken. En ondertussen nog een paar keer gaan plakken natuurlijk. Neen, niet op café, maar op de borden. Jef van den Bergh, Nahima Lanjri, Yves Leterme, Mia De Schamphelaere, Bert De Brabandere, … ze kwamen allemaal uit de koffer en vlogen tegen de borden.

En ik niet alleen, we waren met meerderen. Vooral jong, maar ook minder jong. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen. Daarvoor dank ik hen alvast. Het is misschien niet voor mij, maar ik vond het leuk dat ze het met mij deden. Ook bedank ik natuurlijk de vele kiezers. Vanzelfsprekend, maar toch nog maar eens er bij geschreven.

En nu?
Nu volgen de onderhandelingen, wordt er hopelijk een nieuwe regering gevormd en gaat het gewone leven zijn gang. Tot de volgende verkiezingen dan toch. Want dan gaan we weer plakken en flyeren. Voor mij of voor iemand anders? Dat zien we dan wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.