6 jaar geleden: Mobiliteit

6 jaar geleden had ik het ook over Mobiliteit .

Mening (in’t kort): Meer en beter openbaar vervoer, iets doen aan wisselend parkeren

Hoe zit het er mee: Over het openbaar vervoer zal ik maar niet te veel schrijven aangezien dit vanaf september volledig anders zal verlopen. Dan worden er bussen afgeschaft en zullen er lijnen aangepast worden. Nochtans, als je de kaart bekijkt, dan zou het in Merksem voor het grootste deel nog moeten meevallen. En gezien de frequentie van bepaalde lijnen, zouden sommige gebruikers het zelfs beter moeten hebben. Daarnaast zijn er uitbreidingen geweest, denk maar aan de tramlijn naar het Wijnegem shopping center.

Wanneer ik het had over wisselend parkeren, sprak ik over de afvoering er van aangezien dit systeem voor veel mensen verwarrend is. Wel, ik ben blij dat de stad Antwerpen bezig is met het afvoeren van dit systeem. De straten waar het wisselend parkeren geldig is, worden omgeschakeld naar parkeren aan 1 kant. Er wordt telkens gekozen voor de kant met de meeste plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.