Opvolgen – Informeren – Bijsturen

Merksem ligt in het brandpunt van een gebied waarover de volgende jaren zeer belangrijke beslissingen worden genomen. Oosterweelverbinding, verbreding van het Albertkanaal, A102 en 2e spoorontsluiting zijn de grote dossiers die voorliggen. De leefbaarheid van ons district en het behoud van open ruimte zijn daarbij onze uitgangspunten. Zo kan voor CD&V alleen een ondergrondse aanleg van spoorontsluiting en A102.

Het is belangrijk dat we deze dossiers van dichtbij opvolgen. We hebben in eerste instantie niet altijd iets te zeggen want het is bovenlokale materie, maar we moeten zelf initiatief nemen. Zo moeten we constant de stand van zaken opvragen. Zo kunnen we zelf informeren naar alternatieven. En zo moet het district er alles aan doen om bij te sturen waar nodig. Een duidelijke communicatie van het district naar de bovenliggende niveau’s en naar de pers over deze dossiers is dan ook zeer belangrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.