Nieuw bestuur: CD&V is er niet bij

Het is zo ver, de kogel is door de kerk en we hadden er niet veel bij in de pap te brokken. N-va zal de komende jaren samen met sp.a – Groen het bestuur van Merksem op zich nemen. En dat terwijl CD&V naar de andere kant van de tafel verhuisd.

Het bestuursakkoord is er nog niet, maar ongetwijfeld zullen er een heleboel zaken die reeds op stapel stonden verder gezet worden. Lijkt ook logisch aangezien zowel sp.a als n-va mee in de huidige coalitie zaten (n-va dan wel zonder verkozene). In een eerste reactie had Groen het trouwens al over het Laaglandpark.

Ongetwijfeld zullen onze verkozenen waar nodig hard op tafel kloppen. Oppositie, here we come.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.