Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven op de mailinglist van www.HansBogaert.be of www.respectvoormerksem.be. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, stuur dan een reply/antwoord met bovenaan de tekst “Nee Bedankt”. Alvast onze excuses voor de overlast.

 

Kan je de nieuwsbrief niet goed lezen? Surf naar www.hansbogaert.be/nieuwsbrief/Nieuwsbrief1.html

 

Beste,

 

U leest nu de allereerste nieuwsbrief van www.hansbogaert.be. Waarvoor dank.

 

Met de verkiezingen in aantocht worden het nog drukke maanden. Markten aflopen, braderijen, … en dit weekend al Merksem Swingt op het Kroonplein (voor mijn deur). Flyers, folders en brieven bussen en uitdelen, affiches plakken, handjes schudden, nieuwsbrieven sturen. Indien je zin hebt om met iets mee te werken, laat het dan zeker weten.

 

Maar we zijn al begonnen !

 

Samen met Nico Selleslags (N-VA) ben ik aan het werken aan een campagne rond decentralisatie.  Een belangrijk thema naar de verkiezingen toe. Meer en meer wordt duidelijk dat er nood is aan meer respect (verantwoordelijkheid, geld, …) voor de districten. Meer info vind je op de site www.respectvoormerksem.be

 

Onlangs deelden we o.a. flyers uit op het Belgisch Kampioenschap Wielrennen en er staat ook een link op www.merksem.net

 

Bij een campagne hoort een slogan. Deze is gewordenGEEN GEZEVER”.

 

Geen gezever, wel goede politiek

Geen gezever, wel goede beleid

Geen gezever, wel respect

Geen gezever, wel engagement

 

En er hoort natuurlijk ook een site bij. Deze is vanaf heden officieel online. Met standpunten voor district en provincie. Deze kunnen nog aangevuld worden naar de verkiezingen toe.

 

www.geengezever.be

 

Er staat ook een enquete op de site, vul die zeker in!

 

 

Been there, done that

 

Enkele weken geleden voerden we actie op het Kroonplein.  De slechte staat van het wegdek eist een dringende aanpak van de as Dr. Timmermanslaan – Kroonplein – Laaglandlaan.  Lees de folder hier.

 

 

 

Meer nieuws volgt !

 

Mvg,

 

Hans Bogaert