BEDANKT !

De uitslagen zijn binnen. Bij sommigen heerst er vreugde en anderen likken hun wonden. Ikzelf ben relatief tevreden. 111 voorkeurstemmen in Merksem, 465 voorkeurstemmen voor de provincie. Voor een eerste maal absoluut niet slecht. Alleen net niet genoeg voor een zitje, volgende keer beter. Ook heeft CD&V / N-VA een lichte winst. Niet volledig het verwachte resultaat. Maar toch, naar boven is naar boven.
Alleen spijtig dat het Vlaams Belang winst blijft boeken in Merksem. Ze staan in de buurt van een absolute meerderheid. Nochtans is het in Merksem toch niet zo slecht. Niet dat er geen problemen zijn, maar die zijn er overal. Merksem is toch een gezellig district. Met veel activiteiten, een goed en degelijk beleid met aandacht voor iedereen. En toch… Maar ja, we zien wel hoe het verder loopt.
Nu even nagenieten van het allesbehalve slechte persoonlijke resultaat en de kleine partijwinst alvorens we aan de campagne 2007 beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.