CD&V verbreekt het kartel

Spijtig genoeg voelde CD&V zich verplicht om de banden met N-VA door te knippen. Het komen van JM Dedecker naar N-VA heeft deze stap nodig gemaakt. Met zo iemand kan CD&V niet samenwerken dit staat haaks op de essentie van de christendemocratie. Door niet met ruziemaker Dedecker op één lijst te gaan staan bewijst CD&V haar geloofwaardigheid, stijl en respect.

Spijtig dat dit moest gebeuren, maar een correcte keuze. Wel mogen we niet vergeten dat er in het verleden afspraken gemaakt werden en dat we die ook moeten nakomen. Ik ben daarom heel blij dat dit ook een van de eerste regels was in een mededeling van Jo Vandeurzen die gisteren al naar alle gekende partijleden werd gemaild.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.