Terminus tram 3 = Terminaal voor auto’s

Het begint op te vallen, bijna wekelijks lezen we over de ongevallen aan de nieuwe terminus van tram 3. Zo was er op 5 december een ongeval waarbij de auto de paaltjes van de bushalte voor meer dan 10 meter meenam. Gelukkig zijn er hier nog geen doden gevallen.

Ook gelukkig : Het is geweten dat dit een gevaarlijk punt is en men is er vollop mee bezig om daar in de nabije toekomst enkele aanpassingen te doen. Misschien een tip voor de verantwoordelijken: zet er tot de aanpassinge een feit zijn een aantal extra signalisaties. Kost weinig geld en kan misschien levens sparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.