Goed nieuws voor Merksem

Vorige week werd de nieuwe districtsraad geïnstalleerd. Wie de verkozenen zijn en wat het bestuursakkoord is, kon u al lezen. Maar bij de installatie en de daaromtrent verschenen interviews waren er toch twee opmerkelijke uitspraken:

  • Zoals we konden lezen in het bestuursakkoord wil men met prioriteit de as Dr. Timmermanslaan – Kroonplein – Laaglandlaan aanpakken. Deze staat al lang op de agenda, maar er was nooit genoeg geld. Het zou nl. gaan om het budget van 2 jaar dat men ineens opdoet. Nu is er sprake dat men zelfs nog eind 2007 al zou beginnen werken. Zelf kan ik het alleen maar aanmoedigen. Dan brokkelt mijn huis op het Kroonplein iets minder af en donder ik niet meer uit bed elke keer er een bus langs komt.
  • Er zou (veel) meer geld naar de districten komen, en in het bijzonder voor Merksem (Gilbert Verstraelen op Merksem.net).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.