Voorzittersverkiezingen

Vorig weekend waren er voorzittersverkiezingen binnen CD&V Merksem/Antwerpen. Met glans is Tom Brosens (tot nu voorzitter van JongCD&V Merksem) verkozen tot voorzitter van CD&V Merksem. Voor Antwerpen werd Hans Ides met 100% herverkozen bij de jongeren en Bouwdewijn Muts voor CD&V.

Voor JongCD&V Merksem lag de zaak iets moeilijker door de opkomst van 2 kandidaten en een even aantal kiezers die de stemmen mooi gelijk verdeelden. Na een weekje zijn we er uit gekomen en trekt Gert De Koster zich terug. Respect Gert! M.a.w. de tweede kandidaat, zijnde ikzelf, zal de komende 3 jaar JongCD&V Merksem trekken. Alvast bedankt aan allen die een stem uitbrachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.