JongCD&V onderzoekt de stiptheid van de treinen

Vanaf maandag 16 april zullen 100 jongeren gedurende 20 dagen een logboek bijhouden van mogelijke vertragingen bij vertrek, aankomst, alsook over comfort van de trein.

<%image(20070411-trein.jpg|300|126|)%>

JONGCD&V is tevreden met de oproep van de NMBS ombudsman om rekening te houden met de stiptheidsklachten. De ombudsman vraagt daarenboven om de stiptheid op meer plaatsen tijden het traject te meten. JONGCD&V vreest dat de cijfers voor 2007 nog erger zijn en wil een tussentijdse proef op de som nemen. Vanaf maandag 16 april gaan 100 jongeren vanuit verschillende treinstations gedurende 20 dagen een logboek bijhouden van mogelijke vertragingen bij vertrek, vertragingen bij aankomst, de eventuele melding van de vertraging in het station en het comfort van de trein. Ondertussen wil JONGCD&V dat de NMBS een stiptheidsactieplan opstelt. JONGCD&V vraagt daarenboven een evaluatie van de huidige dienstregeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.