Kerstgedoe

‘Peeters & Pichal’ van Radio 1 zijn net zoals Hans Bogaert, geen fan van voortijdige eindejaarssfeer: van mensen en bedrijven die in september, oktober en november al volop kerstmuziek draaien, en kerstbomen zetten, en een kerstman op een ladder aan hun gevel hangen. Tenslotte moet Sinterklaas toch eerst passeren.

Daarom zijn ze op 5 november gestart met een stickeractie. Op die sticker staat de boodschap: ‘In Godsnaam: geen kerstgedoe voor 15 december’. Kleef die sticker op alles waarmee je gezien wilt worden, en verbind je ertoe tot 15 december niet mee te doen aan het kerstgedoe!

Vanaf 5 november verspreiden ‘Peeters & Pichal’ duizenden stickers. We krijgen steun van het weekblad Humo dat met de editie van 6 november ook nog eens 300.000 stickers verspreidt.

Bestel de sticker door een mail (met je adres) te sturen naar peetersenpichal@radio1.be. Vermeld als onderwerp/subject: ‘sticker bestellen’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.