Egeltjesprijs 2008

Naar jaarlijkse traditie en dit reeds voor de 25ste maal, reiken de jongeren van JONGCD&V Merksem op zaterdag 12 april 2008 hun Egeltjesprijs uit. Een prijs die wordt toegekend aan een persoon, instelling of vereniging die zich op sociaal, economisch, politiek of cultureel vlak verdienstelijk heeft gemaakt.

Dit jaar koos JONG-cd&v Merksem als laureaat de Marc Verhaegen. Marc Verhaegen is de tekenaar van Senne en Sanne. Met strips als Rebecca R. wil hij de geschiedenis, in dit geval Wereld Oorlog 2, tot bij de jeugd brengen. Met zijn tweede strip, Cordoba, ging hij in op het actuele thema van integratie. Ondertussen zijn er nog meer strips en ook een aantal publicaties voor het onderwijs.

Het gebeuren gaat door in zaal De Garve gelegen in de Van Praetlei 135 te 2170 Merksem. Vanaf 18u30 openen we de deuren. En aangezien wij politiekers zijn die luisteren naar de mensen is er opnieuw een maaltijd. Er wordt namelijk een koud buffet voorzien. Daarmee starten we omstreeks 19u.

Na het eten volgt de prijsuitreiking. Tussendoor hebben we nog wel enkele activiteiten gepland. Wilt u onze Egeltjesprijs bijwonen? Dan komt u op 12 april naar de Garve. Wenst u ook een maaltijd? Bezorg ons het formuliertje terug of mail de informatie naar Hans@hansbogaert.be

Zie de brief in bijlage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.