Filmactie 2009

The Internationalist
The Internationalist

Elk jaar nodigt JONGCD&V 1.500 jonge mensen uit om samen een filmpje mee te pikken. Dit jaar kozen we voor de avant-première van de topfilm ‘The International’. Actie gegarandeerd!Waag je kans! Inschrijven kan tot 25 februari! Wees snel, want vol is vol!

JONGCD&V wil jou ontmoeten! Filmpje, nadien drankje en babbeltje, … Gewoon om te weten hoe jij tegen de dingen aankijkt. Wie geïnteresseerd is in de JONGCD&V-werking, kan op dat moment nuttige contacten leggen. We vermijden echter zoveel mogelijk om er een politieke bedoening van te maken. We nodigen je dus, geheel vrijblijvend, uit voor een avondje uit. De uitgelezen kans om nieuwe gezichten te zien en een fijn babbeltje te slaan.

Grijp je kans! Wie weet is één van de gratis duotickets voor ‘The International’ wel voor jou!

Klik hier om tickets te winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.