Debat – info over de deelnemers

Een beetje extra informatie over de deelnemers aan ons debat. Dit gaat door nu zaterdag, vanaf 19u (Van Praetlei 135).

Dirk de Kort (CD&V) is burgemeester van Brasschaat en Vlaams Parlementslid. Daarnaast zetelt hij ook in de Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke Ordening (GECORO), de raad van bestuur van de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG), het Landschapspark de Voorkempen, Bosgroep Noord-Antwerpen en de vzw Openbaar Groen.

Jurgen Verstrepen (LDD) werd bekend als Radio maker (Presentatie/samenstelling/productie) en TV man (BRTN, VT4, VTM, LibertyTV, …) waar hij zowat alle functies deed. Hij is Vlaams Volksvertegenwoordiger en gemeenteraadslid in Antwerpen.

Annick De Ridder (OpenVLD) is advocate. Daarnaast is ze fractievoorzitter in de gemeenteraad Antwerpen, bestuurder van het Gemeentelijk Autonoom Havenbedrijf Antwerpen en Vlaams volksvertegenwoordiger. Ze is ook bestuurslid binnen haar partij. Dit op alle niveau’s (Antwerpen, Groot Antwerpen, Provincie en Nationaal)

Jan Jambon (N-VA) is bestuurslid binnen de partij. Tevens is hij schepen van Financiën en Lokale Economie in Brasschaat en fractieleider in de Kamer van Volksvertegenwoordigers.

Jan Penris (VB) is Merksemenaar. Hij is sinds 1995 gemeenteraadslid in Antwerpen en Vlaams Volksvertegenwoordiger. Bij de laatste districtsraadverkiezingen trok hij de Merksemse VB lijst.

Toon Wassenberg (SP.A) is de eerste opvolger bij de Europese verkiezingen. Toon heeft ervaring opgedaan op de kabinetten van Robert Voorhamme en Kathleen Van Brempt. Hij is gemeenteraadslid in Antwerpen. Hij is afgevaardigd naar de raden van bestuur van het Havenbedrijf, van IGAO en van ISVAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.