Betere Communicatie

Een concreet verkiezingspunt – Betere communicatie

Het loopt al goed, maar af en toe vergeet men wel eens iets te communiceren. Bijvoorbeeld bij werken wordt de buurt al goed geïnformeerd, maar wanneer de planning plots aangepast wordt…dan durft men dit wel eens vergeten door te geven.

Nog een voorbeeld, door de werken aan het Sint Fransiscusplein gaat de wekelijkse markt elders door. Maar ook de kermis ging elders door, op het Kroonplein. Spijtig genoeg wisten veel inwoners dit niet. Daarnaast kregen de bewoners van het Kroonplein nog geen 2 weken vooraf hierover een brief in de bus. Die brief bestond uit de melding dat de foor kwam, maar er stond niets extra in over de zaken waarover men zich op zo’n moment zorgen maakt. Zo zou het handig zijn geweest moest er in de brief ook iets hebben gestaan rond de openingsuren of de opstelling of de afspraken rond geluidshinder.

Er gebeurt al veel, maar de communicatie nog iets verder uitwerken lijkt nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.