Wie is Hans?

Ik ben lid van de Merksemse afdeling van CD&V. Tot en met november 2017 was ik voorzitter van de afdeling en eerder ook al de (onder-)voorzitter en penningmeester van JongCD&V Merksem en tevens ook de persoon achter Het Stroboerke

 • De schoolgaande jeugd
  In een steeds verder verleden ging ik naar school. In de verte komen dan namen zoals Sint Eduardus, Sint Jozef (Schoten) en Karel De Grote naar boven.
 • Verenigingsleven en vrije tijd
  Ik ben altijd al actief geweest. Als monitor op Speelplein Horst en bij Jeugd & Gezondheid. Een zeer korte uitstap richting scouts. Ook was ik enkele jaren Teamlid bij Jeugdpastoraal Merksem en het ParochieTeam van Sint Fransiscus. Ik ben ook enkele jaren vaste klant en ondervoorzitter geweest van de Merksemse jeugdraad. Daarnaast was ik voorzitter van de vzw Filmspektakel. Het Filmspektakel was een evenement waarbij we de hele Antwerpse jeugd uitnodigden voor een decemberse zondagochtend film in het UGC complex. Hiermee bereikten we tussen de 1.000 en de 2.500 personen. Dit was oorspronkelijk een idee van de Merksemse jeugdraad, later kort overgenomen door de Antwerpse jeugddienst en uiteindelijk georganiseerd door de vzw Filmspektakel.En natuurlijk ben ik ook lid van CD&V.Van 2007 tot in januari 2010 was ik voorzitter van JongCD&V Merksem.  Nadien heb ik een stap achteruit gezet en was ik niet meer verkiesbaar als voorzitter. Vanaf dan was ik onder-voorzitter en penningmeester van JongCD&V Merksem. Gezien mijn leeftijd ben ik nu niet meer actief bij de jongerenafdeling. Van januari 2013 tot november 2017 was ik voorzitter van CD&V Merksem. Ik ben eveneens bezig als webmaster – reporter – nieuwsverzamelaar voor Het Stroboerke, de Merksemse Nieuwssite. En ondanks mijn engagement binnen CD&V ben ik er trots op dat deze site een volledig politiek onafhankelijk medium is.
 • Werk
  Professioneel ben ik werkzaam in de training/consultancy sector. Meer bepaald in de bureauticatrainingen. U kunt bij mij (of beter bij de firma waarvoor ik werk) terecht voor opleidingen Word, Excel, Outlook, Access, PowerPoint, Visio, OneNote, Publisher, SharePoint, Office 365, …
 • Gezin
  Echtgenoot van Annelies en papa van Laura en Thomas.
  En geboren in 1977 te Antwerpen.